CMS tárhely

CMS tárhely

Tárhely Wordpress, Drupal, Joomla, Magento, Zen Cart... részére

Megbízható tárhely CMS-ek részére

cms tárhely

A tartalomkezelő rendszerek (Content Management System, CMS ) olyan szoftverrendszer, amely akár több felhasználó által elkészített tartalom, kezelését, és tárolását segíti. Gondoskodik a tartalmak strukturált megjelenítéséről, kiegészítő funkciók integrálásáról. Sok nyílt forrású CMS mellett sok a kereskedelmi termék és az egyedi fejlesztésű is. Legnépszerűbb ingyenes CMS-ek a Drupal, Joomla, Wordpress, Magento. Tárhelyeink kiválóan, gond nélékül alkalmasak ezen rendszerek üzemeltetésére, magas szintű kiszolgálására.

Találja meg az Ön tökéletes e-kereskedelmi szoftverét

 • Joomla tárhely
  Joomla

  A Joomla PHP-ben írt nyílt forráskódú tartalomkezelő rendszer (Content Management System, CMS), mely a Mambo elágazásaként jött létre. A rendszer MySQL adatbázist használ az adatok tárolására. Maga a rendszer egy nagy közösség által fejlesztett moduláris termék, melynek a komponenseit úgy állították össze, hogy a legszélesebb körök igényeit is kielégítse, továbbá lerövidítse az üzembe helyezést, valamint a tartalom felvitelének idejét. Előnyei közé tartozik a moduláris felépítés, a magas szintű hozzáférés vezérlés, aminek a segítségével a felhasználók illetve a felhasználói csoportokat tudunk hozzárendelni, egyes adminisztratív feladathoz, valamint az egyes tartalmak megtekintéséhez. Átlátható adminisztrációs felülete és ennek egyszerű kezelése a kevésbé hozzáértő felhasználó számára is átlátható.

 • Wordpress tárhely
  Wordpress

  WordPress nyílt forráskódú, PHP-alapú tartalomkezelő és blog-rendszer, ami a MySQL adatbáziskezelőt használ adattárolásra. Létezik egy portja postgresqlword néven PostgreSQL adatbáziskezelőhöz is, amely néhány verzióval lemarad a legfrissebb változattól. A GPL feltételei szerint használható és terjeszthető. A szoftver jelenleg az „egy blog egy oldalon” installációt támogatja, de létezik egy többfelhasználós változata is, a WordPress MU. Azonban még a WordPress alapváltozata is lehetővé teszi, hogy a felhasználója egyszerre több WordPress blogot is működtessen a szerverén különböző könyvtárakba telepítve, akár egy adatbázis használatával is.

 • Drupal tárhely
  Drupal

  A Drupal PHP-ben, írt nyílt forráskódú tartalomkezelő rendszer és fejlesztői keretrendszer, melyet Dries Buytaert fejlesztett ki. Manapság számos nagy látogatottságú oldalon használják, ilyen például a Spread Firefox, KernelTrap. Különösen népszerű az internetes közösségi oldalak létrehozásánál. A Drupal alapmagja támogatja modulok illesztését, amelyek további funkciókkal bővíthetik az alaprendszert. A modulok széles választéka közül lehet böngészni: elektronikus kereskedelem, képgaléria, levelező funkciók stb. A modulos felépítés, a dokumentáció, a tiszta forráskód teszi lehetővé a további funkciók írását PHP ismerettel rendelkezőknek.

 • Mambo tárhely
  Mambo

  A Mambot már sokfelé használják, a kis léptékű weboldalaktól egészen a nagy, vállalati komplex portálokig. Ideális a kezdő felhasználóknak, és azon cégeknek, ahol nincs szakember a webes megoldásokra.Mambo egy sor testre szabható sablont tartalmaz, alapértelmezett WYSIWYG szerkesztővel. Ez lehetővé teszi a kezdő felhasználók számára, hogy a könnyű és átlátható legyen a feltöltés,n szerkeszté és tartalom közzététel. A vállalkozások időt és pénzt takaríthatnak meg.

 • PHP-Fusion tárhely
  PHP-Fusion

  A PHP-Fusion egy ingyenes nyílt forráskódú rendszer ami PHP-ben íródott. Az oldal tartalmát MySQL adatbázisban tárolja, és tartalmaz egy egyszerű, mindenre kiterjedő adminisztrációs rendszert. A PHP-Fusion tartalmaz minden olyant, amit más CMS-rendszerek is. Így például fórum, szavazás, üzenőfal, s ezek további kiegészítőkkel még tovább bővíthetők. PHP-Fusion mindig is nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy a rendszer teljesen optimalizált legyen.

 • e107 tárhely
  e107

  Az e107 egy tartalomkezelő rendszer, amelyet PHP -ban írtak és az ismert MySQL adatbázist használja. A portálrendszer teljes mértékben ingyenes, a GNU/GPL licensz feltételei szerint terjeszthető, illetve módosítható. A rendszerhez különböző kiegészítőket lehet letölteni, mint például pluginok és menük valamint themek, amelyekkel egyedivé varázsolhatjuk lapunkat. Kis gyakorlással gyorsan és egyszerűen alakíthat át már kész sablonokat vagy pedig készíthet teljesen újat. Tegye próbára tudását az ingyenesen átszerkeszthető weblap sablonokkal, így biztosan egyedi megjelenést készíthet az oldalának.

Rendelje meg tárhelyét - CMS tárhely
Béreljen most CMS tárhelyet, és az összes CMS programot használhatja. Folyamatos rendelkezésre állás, éves szinten 99.9%. Nem elégedett? 30 napon belül visszafizetjük tárhelye árát.

Tárhely bérlés